> Vouwdeuren

Industriële vouwdeuren van Hörmann zijn uitermate geschikt voor hallen met een lage lateihoogte of voor hallen waarvan de constructie geen extra dakbelasting toelaat.

Hörmann vouwdeuren zijn leverbaar tot max. 14 m breedte en 7 m hoogte. De nodige ruimte voor de zijdelingse aanslag - slechts 70 mm voor het kozijnprofiel - is zeer klein. Afhankelijk van de bedrijfseisen zijn 3 tot 12 deurvleugels mogelijk.

De keuze van de Hörmann deuroplossing richt zich naar het gebruiksdoel van het gebouw en de eisen van de bouwheer. De met PUR-hardschuim of mineraalwol gevulde dubbelwandige vouwdeuren type FPU en FMI zijn ideaal voor het gebruik in werkplaatsen en hallen, die verwarmd worden en waar geluiddemping belangrijk is.

Voor koelhallen is de deuruitvoering FSN, met talrijke vullingsvarianten en beglazingsmogelijkheden voor grote oppervlakken, bijzonder geschikt. Hiermee kunnen de aluminium deuren AFW met hetzelfde aanzicht gecombineerd worden. Deze hebben zeer goede warmte-isolatiewaarden dankzij de thermisch gescheiden profielen, en zijn een goede keuze voor bijvoorbeeld toonzalen.

Elke deur kan met individuele beglazings- en vullingsmogelijkheden worden uitgevoerd. Loopdeuren met en zonder drempel en onderverdeelde doorgangsvleugels ronden het variantenrijke vouwdeurengamma af.

Voor meer informatie over Vouwdeuren, raden wij u aan de volgende documentatie te bekijken.

Tip: Kunt u de documentatie niet openen? Klik dan hier om een pdf-reader te installeren....