> Snelloopdeur

De snelloopdeuren van Alpha Deuren zijn haarfjn en consequent toegesneden op de eisen van een brede pallet toepassingsmogelijkheden. Zij zorgen ervoor dat de logistiek sneller en effciënter verloopt. Door de uitstekende isolatie blijven extreme kou, wind en weer buiten. De meerwaarde: duidelijk lagere energiekosten en be- scherming van de werknemers tegen weersomstandigheden.

Het supermoderne deursysteem SRS 50 combineert in één enkele deurconstructie de voordelen van een echte snelloopdeur met de specifeke kwaliteiten van een traditione- le buitendeur. De SRS 50 maakt blijvend de hoogste bewegingsnelheden (tot 2,5 m/sec) mogelijk, is inbraakvertragend, weerbestendig, warmte-isolerend en geluidsarm. De con- structie is ontworpen voor meer dan 150.000 op- en neerwaartse bewegingen per jaar.

Het deurblad met dubbelwandige aluminiumlamellen biedt met maximaal 70 procent ven- steroppervlak optimaal licht en zicht.

De klassiekers onder de snelloopdeuren met de fexibele deurplaten, de SRF 35 en SRF 60, zijn geschikt om zowel binnen als buiten te worden toegepast. De sterke, uiterst stabiele constructie is zeer betrouwbaar zodat onderhouds- en reparatiekosten gering blijven. Deze deursystemen leveren een positieve bijdrage aan de werkomstandigheden en dus aan een beter werkklimaat. Jaar in jaar uit zorgen deze deuren er iedere keer voor dat de interne goederenstroom zonder problemen kan verlopen.

Bij deuropeningen die zeer vaak worden gebruikt zijn hogesnelheidsmotoren met micro- processorbesturing en frequentieomvormers de juiste keuze. “Zacht” versnellen en “zacht” afremmen in de eindposities garandeert dat het openen en sluiten van de deur soepel verloopt en het materiaal gespaard blijft. Zelfs bij continu ge- bruik kunnen de snelloopdeuren van Alpha Deuren zonder problemen 150.000 op- en neerwaartse bewegingen (en méér) per jaar maken.

Voor meer informatie over ISO Sectionaaldeuren bestemd voor de industrie, raden wij u aan de volgende documentatie te bekijken.

Tip: Kunt u de documentatie niet openen? Klik dan hier om een pdf-reader te installeren....