> Service contract

Voor levering, montage, service, onderhoud en reparatie kunt u bij JT Deuren terecht. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u uw garagedeur, zonwering, etc. zo lang en probleemloos mogelijk kunt gebruiken. Zo leveren we alleen deuren van hoogwaardige kwaliteit waar wij als JT Deuren geheel achter staan en trots op zijn. Ook doen onze monteurs uiteraard hun uiterste best een voorspoedige installatie te realiseren, wanneer u niet voor zelfmontage kiest.

 Toch zijn problemen nooit helemaal uit te sluiten en zitten ongelukjes nu eenmaal in een klein hoekje. JT Deuren houdt daar rekening mee, en heeft voor die onverhoopte gevallen een professioneel en snel inzetbaar team van servicemonteurs klaarstaan.

Storingen en garantie
Ondervindt u problemen met uw garagedeur, of heeft uw deur een beschadiging opgelopen? Neemt u dan spoedig contact met ons op en u bent verzekerd van een snelle, adequate behandeling en oplossing. U kunt ons hiervoor altijd benaderen via e-mail of telefoon.

Jaarlijks onderhoud
JT Deuren biedt u ook de mogelijkheid van een onderhoudsovereenkomst. Hiermee besteedt u de zorgen van het regelmatig onderhouden van uw garagedeur(en), uit aan een vakkundig expert. Eťn keer per jaar komen wij langs om uw garagedeur grondig te controleren op mogelijke knelpunten, en om de algehele deurloop opnieuw af te stellen. Dit vermindert de kans op toekomstige storingen aanzienlijk. Ook als u zelf uw garagedeur monteert, is een serviceovereenkomst een goede manier om een langdurig, zorgeloos gebruik van uw garagedeur zeker te stellen. Neemt u contact met ons op voor meer informatie.