> Sectionaal garagedeuren

In de moderne architectuur en woningbouw wordt de plaats van de traditionele kantel- en draaideur, toegepast in garages, steeds vaker ingenomen door een fraai ogende sectionaaldeur. Een strak en zeer comfortabel concept dat leverbaar is in vijf deurbladvarianten.

Door de innovatieve constructieve vormgeving van de verschillende componenten is de sectionaal garagedeur absoluut veilig in gebruik. De kans op het klemmen van vingers en ongecontroleerde sluitbewegingen is tot een minimum beperkt.

De sectionaalbouwstijl levert zowel in als voor de garage een aanzienlijke ruimtewinst. De sectionaal garagedeur maakt een verticale beweging en wordt kort langs de gevel en het dak gevoerd. De sectionaal garagedeur wordt op maat vervaardigd en is afgestemd op uw wensen. Exact passend en volledig in harmonie met uw woning...

Het concept en de constructie zijn gebaseerd op ervaringen uit de professionele sectionaaldeurenbouw.De toegepaste afwerkingsprofelen zijn dan ook verduurzaamd en fors bemeten.
De sectionaal garagedeur is in zowel optisch als warmtetechnisch opzicht, maar ook constructief een hoogwaardig duurzaam product.

Sectionaal garagedeuren worden met behulp van de modernste technieken vervaardigd en hebben een T‹V NORD toelating. De inmiddels trendbepalende sectionaal garagedeur is integreerbaar in de modernste architectonische ontwerpen. De constructie voldoet aan de laatste technische eisen op het gebied van veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Sectionaal garagedeuren kunnen elektrisch of handmatig worden bediend.

Voor meer informatie over ISO Sectionaaldeuren voor garages, raden wij u aan de volgende documentatie te bekijken.

Tip: Kunt u de documentatie niet openen? Klik dan hier om een pdf-reader te installeren....